Wonen

#Wonen

Heb je geen dak boven je hoofd? Wil je wonen op een eigen kamer in de gemeente Gilze en Rijen app Murat. Binnen twee werkdagen appt of belt Murat jou terug!

Wil je niet op kamers in je eigen gemeente? Dan kan Murat jou helpen om via Gemeente Tilburg een dak en thuislozen uitkering te krijgen. Alle hulp wat daarbij komt kijken wordt dan ook geregeld in gemeente Tilburg.

#Verslaving

Wil je af van je verslaving? Heb je vragen over drugs, alcohol of bijvoorbeeld gokken? Of maak jij je zorgen om iemand met een verslaving? Voor al deze vragen zijn antwoorden.

Deze antwoorden krijg je niet van Murat zelf maar van andere mensen waar Murat mee samen werkt. Murat blijft waar jij dat nodig hebt altijd bij je staan! App Murat en hij appt of belt Murat je binnen 1 werkdag terug.

Verslaving
Geweld

#Geweld

Geweld is er helaas in heel veel vormen. Meest herkenbare is lichamelijke mishandeling. Maar als iemand anders je constant beledigd en kleineert is ook mishandeling. Het verschil is dat dit psychisch is en je er geen blauwe plekken van krijgt. Iemand kan je ook dwingen om bijvoorbeeld geld uit te geven of perse ergens op een bepaalde tijdstip aanwezig te zijn. Dit is allemaal niet normaal! Als je Murat appt neemt hij binnen 2 uur contact met je op tijdens werkdagen.

#Beperkingen

Heb je bijvoorbeeld een vorm van autisme of kan jij je niet goed bewegen vanwege reuma? Gaan ‘’dingen’’ hierdoor moeilijker of helemaal niet? Murat zorgt ervoor dat je de juiste hulp krijgt om bijvoorbeeld wel een baan te vinden, of misschien wel om je dagelijkse taken in huis te kunnen doen.

Beperkingen
Seks

#Seks

Moet je iemand aanraken of raakt iemand jou aan terwijl je dit niet wilt? Als je Murat appt neemt hij op werkdagen binnen 2 uur contact met jou op.

Of heb je ‘’wat voor vraag dan ook’’? Je vragen zijn welkom zodat ze beantwoordt kunnen worden.

LAAT JE NUMMER ACHTER EN WE BELLEN JE ZO SNEL MOGELIJK TERUG.